Om oss - Riedel Rent

Riedel Rent er et vinøst samarbeidsprosjekt som er tuftet på det faktum at gode vinglass forsterker og bevarer gode vinopplevelser. Målet vårt er å la private, bedrifter og bransjen få tilgang til bedre smake verktøy, levert rent på døren og etter bruk leveres oppvasken til oss. Unikt i Norge og til en pris som er svært gunstige for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har stor kapasitetet på glass og mange ulike glasstyper for alle typer vin, vann og øltyper.  8000 glass står pusset og klare i spesialbakker, hjemkjørt til deg i vår egen Riedel bil. 

 Riedel er i dag en vinglassprodusent som nyter stor respekt, og i enkelte vinmiljøer er det udiskutabelt å smake med andre glass enn fra Riedel. Hvorfor er det blitt slik?

Riedel sin historie går 250 år tilbake i tid, og det var Claus Josef Riedel, 9. generasjon, som var den første i Riedel familien som forsto at glassets form hadde en innvirkning på smak og lukt, og kunne avgjøre den totale vinopplevelsen.

Siden da har Riedel produsert både munnblåste og maskinproduserte druespesifikke krystallglass, og en rekke serier har blitt lansert.  11. generasjon Riedel, Maximilian Josef, er nå CEO og president i Riedel Crystal og lanserte Riedel serien «Veritas» høsten 2014.  Veritas kombinerer håndverk med maskinblåst presisjon. Glasset er eksepsjonelt tynt og klokken er som alltid designet for å fremheve vinens karakter.  Nå kan disse glassene prøves ut og nytes – og skulle de bli dine nye favoritt glass kan de også kjøpes enten hos Howard Kjøkkenskriveri på Skøyen eller via Palmer Group hvis du er horeca kunde.

 Hos rentariedel.no er det tilgjengelig i alt 15 ulike glass for utleie.  Både Vinum og Veritas serien kan prøvesmakes. Som endel av en gratis service hjelper vi gjerne til med å velge riktig glass. Hurtig levering med egen Riedelmobile